Dilan Deniz’in Duygusal Vedası! İlk Sezonda Başrolünde Oynadığı Çukur’a Böyle ‘Hoçakal’ Dedi

Aleyna

Haberler

9 Haziran 2021

Dilan Deniz’in Duygusal Vedası! İlk Sezonda Başrolünde Oynadığı Çukur’a Böyle ‘Hoçakal’ Dedi

Son olarak Alev Alev dizisinde canlandırdığı Rüya Karakteri ile izlediğimiz Dilan Çiçek Deniz, Bir Zamanlar Çukur’un başrol oyuncusuydu. İlk olarak Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizi ile televizyon ekranlarında gördüğümüz Deniz, asıl şöhreti Çukur’da yakalamıştı.

Dizi Bitti Tatil Başladı

Alev Alev dizisinde canlandırdığı Rüya karakteri ile çok beğenilen Dilan Çiçek Deniz, dizinin final yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Marmaris’te sezonu açan Dilan Çiçek Deniz, son olarak Bozburun Yatch Club Otel’de magazinin radarına takıldı. Arkadaşının güzel fotoğraflarını çekebilmek için bir hayli uğraşan Deniz, ardından kendisi poz verdi.

Yükselişi Çukur ile Yakaladı

blank

Ünlü oyuncu ilk olarak Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile televizyonda boy göstermiş, ardından Güneşin Kızları’na transfer olmuştu. İlk başrol deneyimini Bodrum Masalı’nda hayat verdiği Su Ergüven karakteri ile yaşayan Dilan Çiçek Deniz, kariyerindeki sıçramayı Çukur’da yakalamıştı. İlk sezonda Aras Bulut İynemli ile başrollerini paylaştığı Çukur dizisinde hayat verdiği Sena Koçovalı karakteri ile akıllara kazının güzel oyuncu, son olarak Alev Alev kadrosunda yer aldı.

O Hep Özel Kaldı

blank

Bir çok dizi gelip geçti, ancak ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz için en özeli Çukur olarak kaldı. Tüm Türkiye’nin nefesini tutarak izlediği dizi, geçtiğimiz günlerde 4. sezonun 39. bölümü ile ekranlara veda etti. Sezonun son bölümünde Dilan Çiçek Deniz de Çukur’u yalnız bırakmadı. Yamaç karakterinin hayal sahnelerinde görülen Deniz, bir kere daha en özel dizisi Çukur’da yer alma fırsatı buldu.

Böyle Veda Etti

Dizinin final yapmasının ardından güzel oyuncu sosyal medya hesabında bir veda paylaşımı yaptı. Yer aldığı sahneleri ‘Benim için çok özeldin Çukur” notu ile paylaşan Dilan Çiçek Deniz, özeline en duygusal hali ile “Hoşçakal” dedi. Sevenlerinin gözleri hem Çukur’da hem de Alev Alev’de gönülleri fetheden oyuncudan gelecek yeni proje haberlerine çevrildi.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz