Kardeşlerim’in Harika’sı Gözde Türker’in Zor Anları: Göz Yaşlarına Hakim Olamadı

Aleyna

Haberler

18 Haziran 2021

Kardeşlerim’in Harika’sı Gözde Türker’in Zor Anları: Göz Yaşlarına Hakim Olamadı

Kardeşlerim dizisinde hayat verdiği Harika rolü ile çok beğenilen Gözde Türker, geçtiğimiz günler de sevgilisi Anıl Güler ile nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımını attı. Ancak güzel oyuncunun en mutlu zamanlarına göz yaşları gölge düşürdü.

Safiye Sultan’dan Harika’ya

Genç oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nü bitirdikten sonra televizyon dünyasına atıldı. İlk olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde Safiye Sultan’ı canlandıran güzel oyuncu, ardından Poyraz Karayel ve İstanbullu Gelin’de rol aldı.

blank

Şimdilerde sezon finali yapmış olan Kardeşlerim dizisinde Harika Manyaslı karakterine hayat veren güzel oyuncu, performansı ile çok beğenildi. Canlandırdığı karakteri kötü olmasına rağmen çok seven Gözde Türker, kötü bir karakter de olsa altında birçok gizli hikaye olduğunu ve bir oyuncu olarak bu hikayeleri gün yüzüne çıkarmaktan, izleyenlere yansıtmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

blank

Pandemi döneminde çok yoğun çalışan Gözde Türker, böyle kötü bir zamanda bile işini yapabilmekten mutluluk duyuyor. Mesleğini çok sevdiğini her fırsatta belirten güzel oyuncu, kariyerini geliştirme konusunda emin adımlarla ilerliyor.

Evliliğe Hazırlanıyor!

blank

İş hayatının yanı sıra özel hayatında da gelişmeler yaşayan genç oyuncu, geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Anıl Güler ile nişanlandığını ilan etti. Pandemi sebebiyle evlenemedeiklerini belirten Türker, şartlar el verirse Temmuz’da dünyaevine gireceklerini söyledi.

Sokak Köpekleri İçin Çırpındı!

blank

En güzel zamanlarını yaşan genç oyuncunun mutluluğu ne yazık ki göz yaşları ile gölgelendi. Dün instagram hesabından art arda paylaşımlar yapan Gözde Türker, Osmaniye’de zehirlenen sokak köpekleri ile ilgili konuştu. Tek istediklerinin bizler gibi beslenmek olduğunu söyleyen Türker, zehirlenmelerine tepki göstererek hayvan hakları yasasının bir an önce çıkması için çağrıda bulundu.

Hayvan hakları konusunda kamuoyu oluşturmak için çırpınan genç oyuncu videoları çekerken göz yaşlarına boğuldu. Gözde Türker’in o anları takipçilerini bir hayli üzdü. Umuyoruz ki genç oyuncunun çağrısı yanıtsız kalmaz ve kısa zamanda hayvan haklarını korumak için yeni çalışmalar gündeme gelir.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz