Hülya Avşar Bikinisiyle Yıllara Meydan Okudu! Kalça ve Bacaklarını Gören Takipçiler “Maşallah” Dedi

Aleyna

Haberler

18 Haziran 2021

Hülya Avşar Bikinisiyle Yıllara Meydan Okudu! Kalça ve Bacaklarını Gören Takipçiler “Maşallah” Dedi

Hülya Avşar bugün yine sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafla takipçilerinin dikkatlerini üzerine çekmeyi başardı. Bikinili ve cesur pozunu gören takipçiler dakikalar içerisinde beğeni yağdırırken “Maşallah” yorumları da ayrıca dikkat çekti. İşte Avşar kızının gençlere taş çıkaran fiziği!

Dizide Çok Uğraşmıştı Oysa ki!

Yıllar sonra ekranlara geri döndüğü Masumiyet dizisinin bitmesinin ardından Hülya Avşar sosyal medya hesabından da olsa hayranları ile iletişimde kalmaya devam ediyor. Paylaştığı fotoğrafı dizide canhıraş bir şekilde uğraştığı Ela karakterine hayat veren İlayda Alişan da beğenenler arasında.

Bir Maşallahı Hak Etti

HÜLYA AVŞAR

Dövmeleri ve fit fiziği ile adeta gençlere taş çıkaran Hülya Avşar’ı görenler İlber Ortaylı’nın da tabiriyle “Maşallah” demeyi ihmal etmediler. Bilindiği gibi daha önce bir Instagram canlı yayınına katılan İlber Ortaylı program sonrasında kamera ve mikrofonun açık olduğunu unutup yayını da bitti zannederek büyük bir gaf yapmıştı. Sunucu Cansu Canan  Özgen ile Instagram üzerinden yaptığı yayının ardından “Maşallah, şuna bak” diyerek sosyal medya gündemine bomba gibi düşmüştü.

İlber Ortaylı Görseydi

Bunun ardından kendisini “Taciz ve kompliman arasında fark var. Güzel, akıllı ve başarılı olana maşallah denir. Başka ne denir ki?” diye savunmuş ama bu savunma birçok kişi tarafından kabul görmemişti. Bir kişi hariç tabi. Hülya Avşar. Geçtiğimiz günlerde İlber Ortaylı ile bir araya gelen Hülya Avşar İlber Ortaylı ile adeta o anı canlandıran bir sahne oynadılar birlikte. Kendisi telefonu açık unutmuş gibi yapıp yürürken İlber Ortaylı’nın kendisine “Maşallah” demesini isteniş İlber Ortaylı da Avşar’ın isteklerini harfiyen yerine getirmişti. Ama bu kadar oyuna hiç gerek yoktu doğrusu. Zira Avşar kızının bugünkü bacak şovunu ve cesur pozunu görenler zaten “Maşallah” dediler kendisine.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz