Dedikodu Kazanı: Hacı Sabancı’nın Cimriliği, Bakan Kızından Gökhan Özen’e Şok Küfürler, Mustafa Sandal İtiraf Etti!

Aleyna

Dedikodu Kazanı

20 Haziran 2021

Dedikodu Kazanı: Hacı Sabancı’nın Cimriliği, Bakan Kızından Gökhan Özen’e Şok Küfürler, Mustafa Sandal İtiraf Etti!

Pazar sendromunu alıp götürecek magazin turuna hazır olun! Bakalım 20 Haziran Pazar günü ünlüler camiasında neler yaşanmış? Hazırsanız başlıyoruz.

1. Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı Ekonomide Uçuyor!

Nazlı Kayı ve Hacı Sabancı

Türkiye’nin en tanınmış ailelerinden olan Sabancı’ların en büyük oğlu Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı’nın Bodrum’a giderken; tarifeli uçakla ve ekonomi sınıfında yolculuk ettiği ortaya çıktı. Posta’dan Bekir Saçar, Hacı Sabancı’ya; “Senin özel uçakla ve lüks yatlarla seyahat etmene alışığız. Tarifeli uçakta ve ekonomi sınıfında uçtuğunu görmek beni çok şaşırttı” demiş. Hacı Sabancı ise; “Benim ekonomide ne ilk ne de son uçuşum. Genellikle böyle uçarım ama bunu kimse bilmez” cevabını vermiş. Bu arada detaylar için:

2. Farah Zeynep Abdullah Kendisi Hakkında Çıkan Haberleri Ti’ye Aldı!

blank

Masumlar Apartmanı’ndan ayrılan Farah Zeynep Abdullah hakkında çıkan iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Ortaya atılan son iddiaya göre saçının bir bölümü yeşil olan güzel oyuncu kendisine saç rengi yüzünden hakaret eden bir takipçisine savcılığa vermiş. Kendisi hakkında çıkan bu habere tepki gösteren güzel oyuncu, Twitter üzerinden; “Ağlayarak koştum ‘saçıma b*k gibi olmuş dediler sayın savcı ne olacak şimdi dedim’ beni bu utançtan temizleyin diye haykırdım” açıklamasıyla bu haberi çıkaran magazincileri ti’ye aldı ve olayı yalanlamış oldu.

3. Mustafa Sandal Milli Takım Şarkısı İçin Para Almamış!

blank

Euro 2020’ye katılan milli takımımız için “Bizim Çocuklar” isimli bir şarkı yapan Mustafa Sandal, Hakan Gence’ye verdiği röportajda bu şarkı için para almadığını ifade etti; “Türk Futbol Federasyonu ve Şenol (Güneş) Hoca, ‘Milli takımımıza yeni bir şarkı istiyoruz. 2002’de ‘Pazara Kadar’la bize uğurlu geldin, yeniden seninle o enerjiyi yakalamak istiyoruz’ diyerek teklifte bulundular. Ben de bunu milli bir görev olarak gördüğümü belirtip seve seve kabul ettim. Tek resmi teklifin bana geldiğini ve o bahsettiğin dedikodulardan çok önce el sıkıştığımızı net olarak söyleyebilirim. Açıkçası, milli görevin polemiği falan olmaz. Milli duygularla kalbimizden geçenleri yazdık. A Milli Takım oyuncularımız, yani ‘bizim çocuklar’ın gönüllerimizdeki o eşsiz yerini kelimelere döktük. Çok da güzel, enerjik bir çalışma oldu. Klibi Ecem Lawton çekti. Şarkıda emeği geçen güzel yürekli insanları da unutmayalım: Bertan Aslani, Derya Uluğ, Eypio, Irmak Arıcı, Samsun Demir, Tarık Ceran ve diğer müzisyenler, Yunus Emre Tolan, klip prodüksiyon ekibi…”

4. Gökhan Özen Eski Eşini İfşa Etti Ortalık Karıştı!

blank

Gökhan Özen ve Selen Sevigen 2016 yılında ayrılmış olsa da; bugün büyük bir kavgaya tutuştular. Eski bakan Mehmet Sevigen’in kızı olan Selen Sevigen, eski eşi Gökhan Özen’e dava açarak çocuklarının nafakasını ödemediğini ve vakitli vakitsiz çocuklarını görmeye geldiğini iddia etti. Gökhan Özen ise bu suçlamalara; “Çocuklarımın bütün eğitim ve benzeri masrafları tarafımdan karşılanmaktadır. Yoksulluk nafakasına gelince, boşanma sırasında hiçbir talebi olmadığını belirten Selen Sevigen’in bu gün nafaka ödemediğim gerekçesi ile yargıya başvurması samimiyetsizdir. Ayrıca çocuklar uyuduktan sonra evi terketmediğim bir gece bile yoktur.” yanıtını verdi. Ancak ikili arasında sular durulmadı. Dün, Gökhan Özen’in Selen Sevigen’in küfürlü ses kayıtlarını ifşa etmesi ortalığı karıştırdı. Bu arada detaylar için:

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz