Acun Ilıcalı Helikopterdeki Tehlikeli Anları Paylaştı! Gerçek Survivor’ı Havada Yaşadı

Aleyna

Haberler

22 Haziran 2021

Acun Ilıcalı Helikopterdeki Tehlikeli Anları Paylaştı! Gerçek Survivor’ı Havada Yaşadı

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, yağmurlu havada helikoptere binince başına gelmeyen kalmadı. Yaşadığı adrenalin dolu anları Instagram’da paylaşmayı da ihmal etmedi!

Acun Ilıcalı

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, muhabirlikten medya patronluğuna kadar yükselebilen ender isimlerden biri. Spor muhabiri olarak başladığı kariyerinde hemen dikkati üzerine çeken Acun Ilıcalı, bir dönemin fenomen magazin programı “Televole” ile büyük bir kitleye ulaştı. Sonra da, o programda küçük küçük başladığı bir formatı “Acun Firarda” programına dönüştürerek dünyayı dolaşmaya başladı. Burada başlayan popülerliğini arşa çıkaran program ise “Survivor” oldu.

Survivor

2005’te başlayan “Survivor”, 16 yıldır izlenme rekorları kırarak yayın hayatına devam ediyor. “Türkiye-Yunanistan”, “Aslanlar-Kanaryalar”, “Kızlar-Erkekler” gibi pek çok formatta yayınlanan “Survivor”, bu sezon da ünlüler ve gönüllüler arasında geçiyor. Finale çok az zaman kaldığı için de heyecan tavan yapıyor. Ama Acun Ilıcalı’nın son yaşadığı olay “Survivor”daki heyecana bile taş çıkartıyor!

“Ne görüyoruz?”

Acun Ilıcalı

Acun Ilıcalı, dünyayı gezdiği macera dolu günlerinden artık çok uzakta. Dünyanın pek çok bölgesinde yatırımları ve projeleri olduğu için daha çok iş nedeniyle seyahat etmeye başladı. Onun dışında da gerek tatillerde gerek normal hayatında daha sakin aktiviteleri tercih etmeye başlamış gibi görünüyor. Ne var ki, Instagram’daki son paylaşımı bize ünlü televizyoncunun hayatında adrenalinin tavan yaptığı olayların hala olduğunu ispat etti! Sağanak yağmur altında helikoptere binen Acun Ilıcalı’nın zor anları sizi de endişelendirecek.

Ne görüyoruz?” diye soran Acun Ilıcalı, bu tehlikeden bizim kadar endişelenmemiş gibi görünüyor. Muhtemelen, “Survivor” için bindiği helikopterde yarışmacılardan daha büyük tehlike atlatsa da bunu paylaşacak kadar rahat! Ama sosyal medyadaki yorumlara bakınca, hayranlarının pek de onun gibi düşünmediğini görüyoruz. Umarız, bir daha böyle tehlikeler yaşanmaz!

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz