Demet Akalın’ın Hira’yla Başı Dertte! Kızının İstekleri Bitmeyince Tehdit Etmekten Geri Durmadı: “Sen Hiç…”

Aleyna

Haberler

30 Haziran 2021

Demet Akalın’ın Hira’yla Başı Dertte! Kızının İstekleri Bitmeyince Tehdit Etmekten Geri Durmadı: “Sen Hiç…”

İnsan ünlü bir şarkıcı da olsa karşısında istekleri bitmek tükenmek bilmeyen bir çocuk olduğunda demek ki tavrı hep aynı oluyor. Atalardan devralınan ve çocuklara sarf edilen o tehditvari cümleler bir anda çıkıveriyor ağızlardan. İşte Demet Akalın da o isimlerden birisi. Bakın ünlü şarkıcı kızı Hira’yı nasıl tehdit ediyor!

Alaçatı’da Keyif Yaparken

Yeni şarkısı Bi daha Bi Daha’nın keyfini süren Demet Akalın bugünlerde Ege’de yaz sıcaklarının ve denizin keyfini çıkarmaya devam ediyor. Gerçi hem iş hem tatil yapan Demet Akalın, Temmuz ayından itibaren Alaçatı’daki Kime Ne adlı mekanda sahneye çıkmaya hazırlanıyor. O zamana kadar da ailesi ile birlikte denizin ve güneşin tadını çıkarıyor. Bir süredir sahnelere geri döndüğü için keyfi ve morali oldukça yerinde olan ünlü popçu Instagram hesabından bu güzel anlarını da sık sık takipçileri ile paylaşmayı ihmal etmiyor. Ancak tam da keyifli bir zamanın ortasında Hira gelip de bir şeyler istemeye başlayınca olanlar oluyor.

Hira Her Şeyi İstiyor

Daha önce annesinin yayınladığı story’lerle gördüğümüz Hira’nın odasında on binlerce liralık oyuncak olmasına rağmen Hira hala istiyor da istiyor. Kime çekti acaba? Bugün de geçmiş annesinin karşısına teker teker istediklerini sayıyor. Ama tabi bu da bir yere kadar. Çünkü sabırla biter herhalde bu liste diye bekleyen Demet Akalın gördü ki sonu gelmez bir liste ile karşı karşıya. Ve hal böyle olunca da artık kolları sıvayıp Hira’ya cevap vermeye hazırlanıyor bu kez.

Geliyor Gelmekte Olan

Artık kızı Hira’nın dur durak bilmeyen isteklerine karşı ise Demet Akalın geleneksel yöntemlere başvurmakta buluyor çareyi. “Islak terlik biliyor musun? Bi anne ıslak terliği ister misin?” diyen Demet Akalın sonra da “7 yıldır tanışmadım kendisiyle şu andan sonra da istemiyorum de” diyerek Hira’ya tehditle beraber bir de tavsiyede bulunuyor.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz