Bu Karizma Nereden Geliyor Diye Merak Etmeyin! Meğer Ada Masalı’nın Yıldızı Alp Navruz Öyle Bir Eğitim Almış ki…

Aleyna

Haberler

8 Temmuz 2021

Bu Karizma Nereden Geliyor Diye Merak Etmeyin! Meğer Ada Masalı’nın Yıldızı Alp Navruz Öyle Bir Eğitim Almış ki…

Star TV’nin yeni yaz dizilerinden birisi olan ve masmavi rengiyle izleyicilerin içini ferahlatan Ada Masalı izleyicilerin beğenisini toplamaya başladı. Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un oynadığı dizide oyuncular da ayrıca merak konusu. Özellikle de Alp Navruz’un sürekli karizma halinin nereden geldiği mesela? İşte yakışıklı oyuncuya bu karizmayı sağlayan eğitim!

Ada Masalı ile Zirveye Doğru

ada masalı alp navruz

Aslında uzunca bir zamandır televizyon ve dizi dünyasının içinde olan Alp Navruz, Ada Masalı ile en yukarıda olduğu zamanı yaşıyor. Bundan önce Zümrüdüanka ve Elimi Bırakma gibi projelerde boy gösteren oyucunun oyunculukla ilişkisi ise çok daha gerilere kadar gidiyor.

Karizması Edebiyattan

blank

Alp Navruz aslında Yıldız Teknik Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümü mezunu. Hatta bölümü bitirdikten sonra aynı alanda yüksek lisansını da tamamlamış. Bu alanda almış olduğu eğitim ise oyuncuya çok büyük bir değer katmış. Çünkü oyunculuktan önce yazı üzerine bir alandan diploma almak istediğini söyleyen sanatçı okumaktan ve yazmaktan her zaman büyük bir keyif aldığını her mecrada dile getiriyor. Edebiyat eğitimi almış olmasının oyunculuğunu da çok olumlu yönde etkilediğini söyleyen Alp Navruz, bu eğitimin diksiyon ve senaryo çözümleme açısından çok işe yaradığını belirtiyor. Ve buradan da anlıyoruz ki genç oyuncunun karizması da ilgi duyduğu edebiyattan geliyor demek ki!

Oynadığı İlk Oyun

blank

Şu ana kadar oynamış olduğu diziler bir yana, Alp Navruz’un ilk sahne aldığı yer oldukça anlamlı. Meğer daha küçük yaşlardan beri oyunculuk hayali kuran Navruz, ilkokul yıllarında kendi yazdığı bir tiyatro oyununda oynamış. Bunun ardından da Altan Erkekli ve Cihan Ünal gibi isimlerden de oyunculuk eğitimleri alarak 2016 yılında Ceberrut isimli sinema filmi sayesinde de oyunculuk kariyerine adım atmış.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz