Ailemizin Kahramanı Müge Anlı Tatilde Bile Rahat Durmuyor! Katiller ve Kayıplardan Sonra Bakın Neye El Atıyor

Aleyna

Haberler

15 Temmuz 2021

Ailemizin Kahramanı Müge Anlı Tatilde Bile Rahat Durmuyor! Katiller ve Kayıplardan Sonra Bakın Neye El Atıyor

Müge Anlı, 2006-2008 yılları arasında Dobra Dobra adlı programı ile ekranlara geldi. 2008 yılında formatını ve ismini değiştirerek Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı programla Atv ekranlarında yer almaya başladı.

2006 Yılından Beri Evlerimizde!

Yayınlanmaya başladığı günden beri yalnızca ev hanımlarının değil, emniyet teşkilatının bile soluğunu tutarak izlediği programda birçok kayıp bulundu, aydınlanmayan cinayetler aydınlandı. Müge Anlı gazetecilikteki başarısını kanıtladıktan sonra, bir yandan her sabah stüdyoda programını sundu, bir yandan da Kadir Has Üniversitesinde Hukuk üzerine yüksek lisans eğitimini tamamladı.

blank

Azmi güzel sunucuya her daim başarı getirdi. 2 kere üst üste En İyi Kadın Sunucu dalında Altın Kelebek Ödülleri’ne layı görülen Müge Anlı; çalıştıkça başardı, başardıkça daha da çok çalıştı. Öyle kayıplar buldu, öyle cinayetlerin aydınlanmasına katkı sağladı ki; kolluk kuvvetleri bile Müge Anlı’yı takip eder hale geldi. Hatta yayınında açıklananlar itiraf, aktarılan bilgiler ihbar olarak kabul gördü.

Çözdüğü Cinayetler Türkiye Tarihine Geçti

blank

Yayın hayatının en çok ses getiren dosyalarından Palu ailesini hepimiz hatırlıyoruz. Yıllarca çözülemeyen bu cinayet Müge Anlı’nın azmi, medyanın gücü ve kolluk kuvvetlerinin çalışmaları ile birlikte sonunda aydınlandı. Olay içinden olayın çıktığı Palu davası resmen Türkiye’nin tarihine geçti.

blank

13 yıl içerisinde birçok dosya gelip geçti Müge Anlı’nın elinden. Ne kayıplar, ne cinayetler… Ancak sezon sonuna yaklaşmışken ekranlara gelen Metin ve Necla Büyükşen cinayeti de programa damga vuran davalardan oldu. Evlerinde kimliği belirsiz kişiler tarafından silahla katledilen çiftin büyük oğulları Osman Büyükşen’in programa başvurması ile dosya Müge Anlı’nın gündeminde yer aldı.

blank

Osman Büyükşen’in feryatları tüm Türkiye’yi gözyaşına boğarken, Müge Anlı’yı da derinden etkiledi. Cinayeti aydınlatabilmek için stüdyoya dekor bile getirten Müge Anlı, amacına bir hayli yaklaştı. Jandarma ekipleri tarafından özel bir tim kurularak çalışmalara başlandı. Geçtiğimiz günlerde olayla ilgili 24 kişi göz altına alındı.

Takipçileri Trafik Sorununa da El Atmasını İstedi

Geçtiğimiz haftalarda program sezon finali yaptı. Ancak Müge Anlı yine de rahat durmadı. Sevgi izi sayesinde bulduğu kayıpları sosyal medya hesabından paylaşan Anlı’ya bir istek de takipçilerinden geldi. Trafikten şikayetçi olan takipçiler, Müge Anlı’ya ait bir hayran sayfasında ünlü sunucun resmini paylaşarak “Trafiğe de el atmak lazım” notunu düştü.

Bakalım ünlü sunucu bu çağrıyı dikkate cinayetleri çözdüğü gibi trafik sorununu da çözebilecek mi? Yoksa uzmanlık alanında mı devam edecek? Bekleyip göreceğiz.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz