Dünya Yansa Umrunda Değil! Şeyma Subaşı Kendini Çabucak Topladı Kankileriyle Spor Partilerine Bile Başladı!

Aleyna

Haberler

15 Temmuz 2021

Dünya Yansa Umrunda Değil! Şeyma Subaşı Kendini Çabucak Topladı Kankileriyle Spor Partilerine Bile Başladı!

Son günlerde adından sık sık söz ettiren instagram fenomeni Şeyma Subaşı yaşananların etkisini çabuk atlattı. Parti parti gezen güzelimiz bakın bu sefer ne yapmaya başladı?

Acun Ilıcalı Sayesinde Hayatımıza Girdi ve Çıkmadı!

Acun Ilıcalı ile olan ilişkisi sayesinde tanıdığımız Şeyma Subaşı, 2013 yılında kızı Melisa’yı dünyaya getirmiş, 2017 yılında da Acun Ilıcalı ile dünyaevine girmişti. Ancak 1 yıllık evlilik 8 yıllık aşkı öldürmüş ve çiftimiz 2018 yılında boşanmıştı. Boşanmanın ardından Melisa annesi ile yaşamaya devam etti. Acun Ilıcalı’ya ise kızına ve eski eşine yüklü bir nafaka ödemek kaldı.

Evlilik Teklifine Kadar Her Şey İyiydi

blank

Boşandıktan hemen sonra eski eşi ile ortak bir cafe açan Şeyma Subaşı, sağlıklı beslenme temalı mekanını 2020 yılında kapatarak gezmeye başladı. İtalyan sevgilisinden sonra Meedo ile tanışan ve kör kütük aşık olan Şeyma kızımızın hayatında her şey yolundaydı; ta ki Meedo’dan evlenme teklifi gelene kadar!

blank

Tekliften önce Şeyma Subaşı’nın hamile olduğu iddiaları ortaya atılmıştı. Zaman zaman sözlü paylaşımlarla, zaman zaman da bikinili pozlarla iddiaları yalanlayan Şeyma Subaşı, bu iddiaların üzerine evleneceğini duyurdu. Hazırlıklara başlayan Şeyma ve Meedo çifti için o sıralar her şey harikaydı. Hatta Şeyma kızımız Meedo’dan “kocam” şeklinde bahsetmeye başlamıştı.

Öne Hamilelik Sonra Ayrılık

blank

Bu hisleri bir teklifle taçlandırmak isteyen Meedo, Şeyma Subaşı’ya son derece romantik bir evlilik teklifi yaptı. “Evet” cevabını alınca da hazırlıklar son gaz devam etti. Ardından Şeyma kızımızın coştuğu bir anda sosyal medyada bir paylaşım bomba etkisi yarattı. Şeyma Subaşı Hamileydi ve bunu ilan etmişti.

blank

Hamileliği sebebiyle evliliği ertelediklerini ve hamileliğin keyfini çıkarmk istediklerini belirten Şeyma kızımız ertesi gün bambaşka bir haberle gündeme geldi. Yoğun stres sebebiyle bebeğini düşürdüğünü söyleyen Subaşı, hemen ardından da Meedo ile ayrıldığı haberini verdi.

Şeyma Ertesi Gün Herşeyi Unutmuştu!

blank

Bir hafta kadar ayrı kalan çift, arkadaşlarının da araya girmesiyle barıştı. Ancak Meedo sosyal medyada ön planda olmamak koşulu ile bir araya gelmeyi kabul etti. Hal böyle olunca Şeyma Subaşı’nın paylaşımlarında Meedo enişteye rastlamaz olduk. Bu sefer de Şeyma kızımızın instagram storylerini kankaları süslemeye başladı.

Şeyma kızımız yaşanan herşeyi çabucak atlattı, partilerden spor aktivitelerine koştu. O anları da tek tek sosyal medya hesabında paylaştı. Ne diyelim, neşesi eğlencesi bol olsun! Umuyoruz ki tekrar hüsrana gömülmez Şeyma kızımız…

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz