“2 Gündür Alişan’ın Yanındayım!” Diyen Demet Akalın’ın Yalanı Ortaya Çıktı: İfşa Olmasın Diye Story Bile Atmıyor!

Aleyna

Haberler

24 Temmuz 2021

“2 Gündür Alişan’ın Yanındayım!” Diyen Demet Akalın’ın Yalanı Ortaya Çıktı: İfşa Olmasın Diye Story Bile Atmıyor!

Güzel şarkıcı Demet Akalın’ı Selçuk Tektaş’ın cenazesinde görememek herkesi çok şaşırttı! Ünlü şarkıcının cenazeye gidip gitmediği sosyal medyada tartışmaya devam ederken; önce alerji olduğu için hastanelik olduğunu açıklayan Demet Akalın, ardından da 2 gün boyunca Alişan’ın yanında olduğunu söyledi. Fakat bugün tatiline tam gaz devam eden Demet Akalın, tatilde olduğu anlaşılmasın diye story bile paylaşmıyor!

Cenaze Ünlüler Dünyasını Karıştırdı!

Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş’ın vefatı herkesi oldukça üzdü. Sanat camiasının sevilen isimlerinden olan Selçuk Tektaş’ı cenazesinde ise ünlü akımı vardı. Alişan’ın yakın arkadaşları Çağla Şıkel, Melek Baykal, Yaşar İpek ve Bülent Serttaş desteklerini göstermek için Teşvikiye Camii’nde son görevlerini tamamladılar fakat birçok kişinin gözü Demet Akalın’daydı. Dostlarının her zor zamanlarında yanında olduğunu ifade eden Demet Akalın’ı cenazede görememek herkesi çok şaşırttı!

blank

Bildiğiniz gibi Demet Akalın, dostluklarına çok önem veriyor. Kendisi ve eşi Okan Kurt Koronavirüs olduğu dönemlerde; Esra Balamir’in 3 saat geç aramasını bahane ederek arkadaşlığını sonlandıran Demet Akalın’ın Selçuk Tektaş’ın cenazesine gidip gitmediği ise büyük bir merak konusu oldu. Teşvikiye Camii’nde göremediğimiz Demet Akalın, meğerse hastanede alerji tedavisi görüyormuş! Bu açıklamanın ardından Lerzan Mutlu’nun “şov” çıkışı yapması ise herkesi şaşırtmıştı; “Bir ölümün üstünden bile haber olmak için yalan yanlış haberler yaptırıyorsunuz ya!! Tüh hepinize yazıklar olsun. Evde de göremedim, cenazede de sizi, tatilini yarım bırakıp bile dönmeyen! Halkı kandıran sahte kahramanlar sizi. Bari reklam yapmayın tüh yazıklar olsun!”

blank

Demet Akalın’ın Foyası Ortaya Çıktı!

blank

Lerzan Mutlu’nun bu çıkışından sonra ise gözler Demet Akalın’a çevrildi! Güzel şarkıcı o sözlerin kendisine olmadığını ve iki gündür Alişan’la olduğunu söyledi; “Konuşacak çok şey var da…. O gözünün yaşı dinmeyen aileyi düşünen yok… İnsan mezarlıkta ne olduğunu anlıyor… Gelen varsa anlardı” Aynı gece Bodrum’da sahne alan ve alerji tedavisi gördüğünü söyleyen Demet Akalın hangi ara Alişan’ın yanına gitti de iki gün kaldı bilemiyoruz ancak bugün tam gaz tatiline devam eden güzel şarkıcı, tatilde olduğu anlaşılmasın diye story bile paylaşmıyor!

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz