Söylemezsem Olmaz Yorumcuları Bircan Bali, Seren Serengil ve Deniz Akkaya’ya Şok Gönderme: “Üç Başlı Ejderha!”

Aleyna

Haberler

25 Ekim 2021

Söylemezsem Olmaz Yorumcuları Bircan Bali, Seren Serengil ve Deniz Akkaya’ya Şok Gönderme: “Üç Başlı Ejderha!”

Gün geçmiyor ki televizyon ekranlarında birbirlerine giren magazinciler görmeyelim! Uzun yıllardır Beyaz TV’de Söylemezsem Olmaz programının yer aldığını bilmeyen yoktur. Bircan Bali ve Seren Serengil’in demirbaşlığını üstlendiği programda Ece Erken, Seda Akgül ve Arto gibi isimler de yer aldı. Bu sezon ise Deniz Akkaya, Bircan Bali ve Seren Serengil’in yanlarına dahil oldu. Hafta içi her sabah gıybetin dibinin sıyrıldığı programa ise yavaş yavaş rakip programlar gelmeye başladı. İlk olarak TV8’de 2. Sayfa yıllar sonra ekranlara geri döndü hatta geçtiğimiz hafta Best Model yarışmasında yaşanan ahlaksız teklifler canlı yayında ifşa edildi, ortalık fena karıştı.

Ebru Şancı’dan Fena Benzetme!

Bugün ise Teve2 kanalında başka bir magazin programı seyircilerin karşısına çıktı. “Magazin Masası” programının yorumcuları ise gazeteci Esin Övet, Ebru Şancı ve Timuçin Güner üstleniyor. Birden bire magazin konusunda türeyen bu programlar Söylemezsem Olmaz’a rakip olabilecek mi bilinmez ancak ilk programın son dakikalarında Ebru Şancı, eşinin yeni programını “Üç başlı ejderha”ya benzettiğini dile getirirken, “O başka kanaldaki program!” diyerek isim vermeden; Seren Serengil, Bircan Bali ve Deniz Akkaya’nın yorumculuğunu yaptığı Söylemezsem Olmaz programına lafı çarpıyor!

Kaotik yorumcularımız Seren Serengil, Bircan Bali ve Deniz Akkaya’dan bu göndermeye yanıt gelecek mi bilinmez ancak bizim bildiğimiz Söylemezsem Olmaz yorumcuları bu lafın altında kalmaz. Ya sosyal medyadan ya da canlı yayından Ebru Şancı’ya mutlaka yanıt verir! Özellikle de bu sezon Söylemezsem Olmaz programı oldukça hareketli geçiyor, Deniz Akkaya’nın programa dahil olmasının ardından, tansiyon asla düşmüyor. Hatta Selin Ciğerci hakkında ortaya atılan iddialar magazin dünyasını da bir hayli karıştırmıştı!

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz