Berk Oktay’la Birliktelik Yaşadığını İddia Eden Trans Birsu’dan Şok Açıklamalar: “Bekaretimi O Aldı!”

Aleyna

Haberler

30 Aralık 2020

Berk Oktay’la Birliktelik Yaşadığını İddia Eden Trans Birsu’dan Şok Açıklamalar: “Bekaretimi O Aldı!”

Yakışıklı oyuncu Berk Oktay hakkında geçen haftadan beri ortaya atılan iddialar durulmak bilmiyor. Eski eşine açtığı dava süreçleriyle ilgilenirken, Söylemezsem Olmaz programında Seren Serengil tarafından ortaya bomba gibi bir iddia atıldı! Bu iddiaya göre; 4 yıl önce Berk Oktay, Merve Şarapçıoğlu’yla birlikteyken trans bir birey olan Birsu Hanım’la da birliktelik yaşamış!

Olaylı Ayrılık!

Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu

2020’nin Şubat ayında eski eşi Merve Şarapçıoğlu’yla olaylı bir ayrılık yaşayan Berk Oktay, ayrılık sonrasında da eski eşi Merve Şarapçıoğlu’na kendisinin mahrem görüntülerini İnternete sızdırdığına dair bir dava açmış ve bu davayı kazanmıştı. Hatta “gerçeklerin elbet bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir alışkanlıkları vardır” diyerek adliye sarayı önünde avukatıyla birlikte poz vermişti.

Berk Oktay’ın kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy ise sevgiline desteğini esirgemeyerek, Instagram’dan uzuun bir yorum atmıştı:

Trans Biriyle Birlikte!

Seren Serengil ve Birsu Hanım

Bu olaylar yaşanırken, ünlü magazin yorumcusu Seren Serengil’i ulaşan ve Berk Oktay ile birlikte olduğunu söyleyen trans birey Birsu Hanım ortalığı ayağa kaldıran iddialar ortaya attı!

Berk Oktay, Merve Şarapçıoğlu’yla birlikte olduğu dönemlerde eşini Birsu Hanımla aldatmış: “Berk’le ben köpeğimi gezdirirken sitede karşılaştık. Sonra evime geldi ve biz birlikte olduk. Sabah kalkınca Merve’ye yaşattığımız bu durumdan dolayı vicdan azabı çektim. Ancak ben o zaman cinsiyet değiştirme sürecinde olduğum için östrojen ilaçları kullanıyordum ve kendime engel olamadığım için birkaç kez beraber olduk. Bu olay 4 yıl önce yaşandı ancak ben ifşa etmek istemedim ama şimdi de vicdan azabı çekiyorum. O zamanlar cinsiyet değiştirme operasyonu olmamda Berk’in bana olan ilgisinin etkisi büyüktür. Ben Merve’den dolayı Berk’ten uzak durmak istedim ama bir kere de beni asansörde gördü ve yine öptü” diyerek bir açıklama yapmıştı.

Berk Oktay ve Birsu Hanım

Bu açıklama ve röportaj üzerine Berk Oktay, Birsu Hanımı mahkemeye vereceğini söylemiş ve bütün iddiaları reddetmişti.

“Bekaretimi İstedi!”

Dün ise, Birsu Hanım Instagram hesabından paylaştığı bir video ile Berk Oktay’la birlikte olduğu şu sözlerle açıkladı: “Ben operasyon geçirdim dolayısıyla kadın oldum ve Berk Oktay benden bekaretimi istedi arkadaşlar. Anlatabiliyor muyum? Benden bekaretimi istedi. Nitekim bekaretimi aldı da, ameliyattan sonra ilk kez onunla birlikte oldum. Davamın sonuna kadar arkasındayım! Evet Berk Oktay’la biz bir şeyler yaşadık. Bizim aramızda bir sır var, küçük de değil büyük bir sır. Ben bunu kimseye anlatmam ama dava açılırsa mahkemede anlatırım ve mahkeme günü adliye sarayının önüne bütün medya kuruluşlarını çağırıp orada da her şeyi anlatırım!” diyerek üstü kapalı bir şekilde Berk Oktay’ı tehdit etmiş oldu.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz