Bircan Bali’ye Instagram Yetmedi! Twitter’dan Sabah Sabah “Atar” Yaptı: “Bi de Çirkinsin, Komplekslisin!”

Aleyna

Haberler

9 Ocak 2021

Bircan Bali’ye Instagram Yetmedi! Twitter’dan Sabah Sabah “Atar” Yaptı: “Bi de Çirkinsin, Komplekslisin!”

Söylemezsem Olmaz programının sunuculardan olan Bircan Bali, bu hafta Uçankuş TV’de “Lerzan’la Çok Mutlu” isimli programının sunucusu Lerzan Mutlu ile televizyon ve sosyal medya üzerinden kavgaya tutuştu! Bu sabah ise Bircan Bali, Twitter hesabında oldukça “atarlı” sözler paylaştı, bu sözlerin kime olduğu ise kullanıcıların kafasında soru işareti yarattı.

Bircan Bali VS Lerzan Mutlu!

Lerzan Mutlu’nun Seren Serengil ile önceki yıllarda aralarının bozuk olduğunu bilinen gerçeklerden bir tanesi. Zaten Seren Serengil’in arasının bozuk olmadığı çok az ünlü kaldı!

Seren Serengil’den sonra aynı programı sunduğu arkadaşı Bircan Bali’nin de Lerzan Mutlu ile arası bozuldu. Aslında arası bozulmakla kalmadı resmen birbirlerine girdiler. Hele de Lerzan Mutlu’nun Bircan Bali’yi hedef alarak paylaştığı Instagram storyleri evlere şenlik!

Her şey Bircan Bali’nin, Demet Akalın ve Alişan’ın sabah programını yorumlamasıyla başladı. Bircan Bali’nin dediğine göre; Demet Akalın, yıllardır televizyonda program sunan insanlardan bile daha iyiymiş ve bazı sunucular programları “çingene panayırlarına” çevirmiş. Bu sözleri duyan Lerzan Mutlu, Instagram storylerinde Bircan Bali’ye verip veriştirdi!

Önce “Çok sev!” diyerek Bircan Bali’nin geçmişte yaşadıklarına gönderme yaptı Lerzan Mutlu. Ardından da “Lağım faresi” diyerek göndermenin dozunu arttırdı! Daha sonrasında ise Bircan Bali ve Lerzan Mutlu’dan karşılıklı olarak story yağmuru geldi. Instagram takipçileri hangisine yetişeceğini şaşırdı:

Bircan Bali Twitter’dan “Atar” Yapmaya Başladı!

Lerzan Mutlu ve Bircan Bali’nin arasında gerilen ipler Instagram’dan çıkarak Twitter’a da sirayet etti! Bu sabah 6 sularında Twitter’dan tweetler atmaya başlayan Bircan Bali’nin hedefinde kim olduğunu bilmiyoruz ama geçtiğimiz gün kavga ettiği Lerzan Mutlu’nun olduğunu tahmin ediyoruz!

Bircan Bali’nin neden sabah saat altıda böyle tweetler attığı ise merak konusu oldu. Rüyasında Lerzan Mutlu’yu mu gördü acaba?

Bircan Bali birilerine fena halde kafayı takmış olacak ki, tweetlerin ardı arkası kesilmedi!

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz