Masumlar Apartmanı’nın Yıldızı Ezgi Mola ve Sevgilisi, Hasan Can Kaya’nın Programında Herkesi Duygulandırdı

Aleyna

Haberler

21 Ocak 2021

Masumlar Apartmanı’nın Yıldızı Ezgi Mola ve Sevgilisi, Hasan Can Kaya’nın Programında Herkesi Duygulandırdı

15 yaşından beri aktif olarak sanat dünyasında yer alan ve yükselişine adım adım tanıklık ettiğimiz Ezgi Mola, bir süredir muhteşem bir ilişki içerisinde. Mutlu ve polemikten uzak ilişkisiyle “Aman nazar değmesin!” ve “Maşallah!” dedirten Ezgi Mola, kariyerinde de altın çağını yaşıyor. Tamam, önceden de bir başarısı vardı. Sanattan, yetenekten anlayan herkes onu takdir ediyordu ama hiç bu kadar yakından takip edilmemişti. Adeta durdu, durdu hem işte hem de aşkta voleyi vurdu!

Masumlar Apartmanı ile Kariyerinin En Başarılı Günlerini Yaşıyor

Daha önce Kötü Yol, Canım Ailem, Bir Ömür Yetmez, Sınıf, Yalan Dünya, Hırsız Polis, Kolay Gelsin, Senden Başka, Sultan Makamı gibi birçok dizide rol alan Ezgi Mola, özellikle Tolga Çevik’in komedi şovu Arkadaşım Hoşgeldin’de ne kadar iyi bir sahne sanatçısı olduğunu da tüm Türkiye’ye göstermişti.

Pazarları Hiç Sevmem, Kocan Kadar Konuş, Patron Mutlu Son İstiyor, Organize İşler Sazan Sarmalı, Aydede, Soğuk gibi birçok filmde rol alsa da hiçbirindeki performansı Masumlar Apartmanı kadar ses getirmemişti.

Bu Kadar Ses Getireceğini TRT Bile Tahmin Edememiş Olabilir

blank

Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından ekrana uyarlanan Masumlar Apartmanı, sürpriz bir şekilde salı günlerinin en iddialı yapımı haline geldi. Her bölümüyle reyting listesinin zirvesinde yer alıyor. Dizide Ezgi Mola’nın can verdiği Safiye karakteri de obsesif kompulsif halleri ile şimdiden Türk televizyonlarının unutulmazları arasına girmeyi başardı. Her ne kadar Maide ve Efsun karakterleriyle önceden ses getirmiş olsa da ilk defa Ezgi Mola’nın can verdiği bir karakter bu kadar geniş bir kitle tarafından sevildi.

Ezgi Mola’yı Seyirciden Daha Çok Seven Biri Var

blank

O da Mola’nın işletmeci sevgilisi Mustafa Aksakallı. İki yıldır birlikte olan çift, artık aşklarını kimseden saklamıyor. Sosyal medyada bol bol birlikte fotoğraflar paylaşan iki genç aşık, evlilik yolunda adım adım ilerliyor.

Belki de Düşündüğümüzden Daha Hızlı İlerliyorlardır

blank

Bunu bilemiyoruz çünkü Ezgi Mola’yı bir anda parmağında yüzükle gördük. Kendisi bu sürpriz gelişme hakkında şöyle demişti: Kimseye denk gelmedi ve görmediler. Evlilik tarihi şu anda net değil. Belli olduğunda herkesin haberi olur.

Ezgi Mola Sevgilisini Bu Sefer Konuşanlar Programına Getirdi

blank

YouTube’da çok kısa bir süre içerisinde milyonlarca kişiye ulaşan ve Exxen’e transfer olan komedyen Hasan Can Kaya’nın Konuşanlar programı bu hafta Ezgi Mola’yı konuk etti. Mola, programa sevgilisini de getirdi. Mustafa Bey, seyircilerin arasından hem sevgilisini hem de programı kahkahalar eşliğinde izledi.

Kahkaha Tufanı Yaratan Esprilerin Hedefi de Oldu

blank

Hasan Can Kaya sık sık Mustafa Aksakallı’nın seyrek saçlarıyla dalga geçti ve “kel” göndermeleri yaparak konuğunun erkek arkadaşına takılmadan geçemedi. Anlayacağınız seyircinin yüzü bir hayli güldü.

En Az Seyirci Kadar Öğrenciler ve Hayvanlar da Gülsün İstediler

blank

Konuşanlar programında bazı izleyenler hayvanlar ve öğrenciler için bağış yapacağını açıklayınca hem Ezgi Mola hem de sevgilisi Mustafa Aksakallı 15’er bin liralık bağışla kendilerinin de bağış kampanyasına katılacağını söylediler.

Yani bu hafta programda hem salondakiler, hem ekran başındakiler hem de bursa ihtiyacı olan öğrenciler ve hayvan dostlarımız güldü.

Ne mutlu onlara!

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz