Buse Varol “Arka Sokaklar” Günlerinden Bir Video Paylaştı: “Ne küçükmüşüm…”

Aleyna

Haberler

29 Ocak 2021

Buse Varol “Arka Sokaklar” Günlerinden Bir Video Paylaştı: “Ne küçükmüşüm…”

Oyuncu Buse Varol, oğlu Burak’ın doğumunun ardından setlere bir süre ara verdi. Ama son paylaşımıyla anladık ki, Varol setleri çok özlemiş!

Buse Varol Alişan

Buse Varol, ünlü şarkıcı Alişan’la evlendikten sonra sosyal medyanın ve basının ilgi odağı oldu. Ama Buse Varol bir oyuncu olarak bu evlilikten çok daha uzun süre önce hayatımıza girmişti. Hatta Alişan’la tanışması da oyunculuk sayesinde olmuştu! İkili, “Dostlar Mahallesi” dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlamıştı. Yani dizi çok kısa sürse de ömür boyu sürecek gibi görünen bir aşka vesile oldu!

Arka Sokaklar

Buse Varol’u oyuncu olarak izlediğimiz ilk yapımlardan biri de Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden birisi, “Arka Sokaklar”! Buse Varol, bugün dizinin Kanal D’de yayınlanan tekrarlarından bir video paylaşarak bizi geçmişe götürdü.

“Ne kadar küçükmüşüm”

İkinci çocuğuna hamile olan Buse Varol, vaktinin büyük kısmını evinde dinlenerek geçiriyor. Son paylaşımıyla gördük ki, kızı Eliz’e kavuşmayı beklerken yaptığı şeylerden biri de eski dizilerini izlemekmiş!

Buse Varol, 2015 yılında fenomen dizi “Arka Sokaklar”da Yasemin karakterini oynamıştı. “Canım Yasemin” diyerek o günleri anan oyuncu, takipçilerini geçmişe götürdü. “Ne küçükmüşüm” diye de ekledi. Buse Varol, bu dizide rol aldığı dönemde 25 yaşındaydı. Ama o günden bugüne onda değişen hiçbir şey yok!

Setlere Dönecek mi?

Buse Varol

Buse Varol, oyunculuk yapmayı ve dizi setlerini bir hayli özlemiş gibi görünüyor. Zaten, oğlu Burak’a hamileliğinin ilk dönemlerinde “Payitaht Abdülhamid” dizisinde Pakize karakterini oynamıştı. Bu sayede oyunculuktan kolay kolay vazgeçmeyeceğine emin olmuştuk!

Buse Varol Alişan

Umarız, Alişan ve Buse Varol ikinci çocukları Eliz’i de sağlıklı bir şekilde kucaklarına alır. Eliz de biraz büyüdükten sonra da Buse Varol’u yeni yapımlarda izleme şansı yakalarız!

Benzer Haberler

Gulsah 30 Ocak 2021

😎

Yorum Yaz