Dedikodu Kazanına Odun Atmaya Hazır Olun: Şarkıcı Hatice’nin Gündem Olma Çabası, Oryantal Didem’den Açıklama

Aleyna

Dedikodu Kazanı

7 Şubat 2021

Dedikodu Kazanına Odun Atmaya Hazır Olun: Şarkıcı Hatice’nin Gündem Olma Çabası, Oryantal Didem’den Açıklama

Güzel bir pazar gününü dedikoduyla kapatmaya hazır mısınız? 7 Şubat Pazar günü yine birçok magazin olayına şahitlik yaptı. İşte gündemdeki en konuşulan olaylar!

1. Şarkıcı Hatice’nin Eleştirileri Bitmiyor!

Hatice yorum

Şarkıcı Hatice’nin her konu hakkında yapacak bir yorumu var. Geçtiğimiz gün Burcu Özberk’in “Evlenmeden de anne olabilirim” açıklamasına karşı çıkan ve polemiğe dahil olan Hatice, bugün de Emrah ve oğlu Tayfun’la ilgili yorum yaptı! Hatice’nin bu çıkışları, sosyal medyada “Gündem olmaya çalışıyor” şeklinde yorumlandı.

2. Cemal Can Canseven’in Koronavirüs Testi Pozitif Çıktı!

Cemal Can Canseven

Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven, Exxen’de “Bu Benim Masalım” isimli dizide Aleyna Tilki’yle birlikte başrolü paylaşıyor. Cemal Can, bugün Instagram’dan yaptığı açıklamayla Koronavirüs testinin pozitif olduğunu söyledi. Cemal Can’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz! Detaylar için:

3. Güzel Şarkıcı Aynur Aydın 14 Şubat İçin Kiralık Sevgili Arıyor!

Şarkıcı Aynur Aydın, Twitter’ı sık kullanan ünlülerden biri. Attığı tweetlerle gündeme bomba gibi düşüyor. Bugün de 14 Şubat sevgililer günü için attığı tweetle ortalığı karıştırdı!

4. Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir’den Yeni Aşk Pozu!

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir aşkı hız kesmeden devam ediyor! Çiftimizden her gün yeni fotoğraf ya da açıklama geliyor. Bugün Demet Özdemir, sevgilisi Oğuzhan Koç’la siyah beyaz bir fotoğraf paylaştı. Oğuzhan Koç’un Demet Özdemir’e bakışları Instagram kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı.

5. “Ürün Tanıtımı Yapmıyorum” Diyen Şeyma Subaşı, Yine Ürün Tanıttı!

Şeyma Subaşı

Birkaç hafta önce ürün tanıtımı yapmadığını iddia eden Şeyma Subaşı, bugün bir enerji içeceğinin tanıtımı yaptı! Anlayacağınız, Şeyma yine şaşırtmıyor…

6. Oryantal Didem, Hakan Gence’ye Konuştu!

Oryantal Didem

İbo Show’daki dans şovuyla dikkatleri üzerine çeken oryantal Didem, Hürriyet Gazetesinden Hakan Gencer’e röportaj verdi. Röportajda oldukça ilginç açıklamalarda bulundu: “Dünyada bu kadar değer görüp kendi ülkemde göremediğim için çok üzülüyorum. Mesleğime belaltı vurulmasından da çok bıktım. Alnıma yapışan bir leke var, ‘O bir dansöz.’ Böyle olması beni çok üzüyor. İnsanlar koronadan dolayı işsiz kaldı ya, ben bunu yıllardır yaşıyorum. Tabii düğünlere gittim, kulüplerde çıktım, hatta after kulüplerde bile çıktım. İnsanlar sosyal medyalarına ‘Vay be, Didem buralara kadar mı düştü’ diye paylaşımlar atıyorlardı. Akıl veren çok ama para veren yok”

7. Eda Ece ve Sevgilisi Buğrahan Tuncer Yine Ayrıldı!

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer

Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece, uzun süredir Buğrahan Tuncer’le bir küs bir barışık olarak ilişkilerine devam ediyor. Son olarak beraber yaşamaya karar veren çiftimiz hakkında yine ayrılık iddiaları ortaya atıldı. Eda Ece ve Buğrahan Tuncer’in birbirlerini Instagram’dan takip etmemesi ayrılık iddiasını güçlendiriyor. Detaylar için:

8. Hadise Bu Pazar da Çok Şık!

Güzel şarkıcı Hadise’nin Pazar günleri Instagram’a attığı fotoğraflar klasikleşmeye başladı! Bu Pazar da, Hadise şıklığından ödün vermedi!

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz