Sıkı Bir Takipçisi Olduğunu Açıklamıştı! Hazal Kaya Sosyal Medyada Kim Kardashian’ı Örnek Alıyormuş

Aleyna

Haberler

27 Şubat 2021

Sıkı Bir Takipçisi Olduğunu Açıklamıştı! Hazal Kaya Sosyal Medyada Kim Kardashian’ı Örnek Alıyormuş

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, henüz bir lise öğrencisiyken başladığı oyunculuk kariyerinde ağır eleştiriler aldı. Bunlara göğüs germeyi ise Kim Kardashian’dan öğrendiğini söyledi!

Hazal Kaya

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, neredeyse liseye başladığı günlerden beri dizi setlerinde çalışıyor. 16 yaşındayken “Sıla” ve “Acemi Cadı” gibi dizilerde küçük roller alarak oyunculuğa başlayan Hazal Kaya, “Genco” dizisinin asi kızı olarak yavaş yavaş tanınmaya başladı. Bu diziden sonra bir anda ülkenin en tanınan simalarından biri oldu. Çünkü efsane dizi “Aşk-ı Memnu”da Nihal karakteri için seçildi!

Hazal Kaya

“Aşk-ı Memnu” ona bugünkü kariyerinin kapılarını açsa da bazı zorluklar da yaşattı. Nihal sevilesi bir karakter olmadığı için, eleştiriler onu hakkıyla canlandıran Hazal Kaya’ya yöneltildi. Malum, soğuk ve biraz uyuz bir karakter oynayanlara “kötü oyuncu” yaftası vurulan bir ülkede yaşıyoruz!

Hazal Kaya

Ama Hazal Kaya ağır şekilde eleştirilirken henüz bir çocuktu. 18 yaşına bile sette girdiğini söyleyen Hazal Kaya, sonrasında da kısa boyu ve aldığı kilolar nedeniyle yerden yere vuruldu. Onu en çok etkileyen “linç” ise “Adını Feriha Koydum” döneminde yaşandı.

Sağlığından Oldu

Hazal Kaya

Hazal Kaya, “Adını Feriha Koydum” dizisini “ağır bir tecrübe” olarak anlattı. Ünlü oyuncu, Feriha karakterine yapılan bekaret testi sahnesini normalize etmemek için oynamayı reddetti. Hazal Kaya’nın karşı çıkmasının nedeni ise Feriha’nın test yapıldıktan sonra güle oynaya hayatına devam etmesi, bunun etkilerinin gösterilmemesi. Ama bu olay duyulduktan sonra, bazı rol arkadaşlarının da katkısıyla, linç başladı!

Hazal Kaya

Ünlü oyuncu, o günleri “O kadar çok eleştiri aldım ki sağlığım bozuldu. Psikolojik sorunlar yaşadım. Şeker hastalığım o dönemde çıktı” diyerek anlatıyor.

Hazal Kaya, henüz 21 yaşındayken düşüncelerini cesurca ortaya koyabilen bir isim. Ama hem görüşleri hem de fiziği yüzünden aldığı eleştiriler onu neredeyse sağlığından edecekti. Şimdi de herkesin birbirine fütursuzca hakaretler ettiği sosyal medya çağında yaşıyoruz. Ünlü oyuncu, kendisine Kim Kardashian’ı örnek alarak olumsuz yorumlardan etkilenmiyormuş!

Rehberi Kim Kardashian!

Hazal Kaya

Hazal Kaya, “İbrahim Selim ile Bu Gece” programına katıldığında, yurt dışındaki magazin haberlerinin sıkı bir takipçisi olduğunu söylemişti. Özel olarak ilgilendiği ekibin de Kardashians olduğunu açıkladı! Anlaşılan o ki, Hazal Kaya onları sadece eğlenmek için takip etmiyor.

Kim Kardashian

Ünlü oyuncu, bir programda Kris Jenner’ın, “Kim Kardashian aramızdaki en zekidir. Twitter’da linç ederler ama umurunda olmaz. Biz deliririz, o bizi sakinleştirir” dediğini görmüş. Bu açıklamadan sonra da Kim Kardashian’ın kontrollü ve planlı halini kendisine örnek almış. O günden beri olumsuz yorumlardan etkilenmiyormuş!

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz