Yıllar Sonra Karşımdasın! Hasret Bitiyor: Arıza 28. Bölüm Fragmanında Duygusal ve Gergin Anlar

Aleyna

Haberler

26 Mart 2021

Yıllar Sonra Karşımdasın! Hasret Bitiyor: Arıza 28. Bölüm Fragmanında Duygusal ve Gergin Anlar

Show Tv’nin sevilen dizilerinden birisi olan Arıza dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz hafta Ali Rıza’nın babasına ulaşma çabaları başarılı olacak mı? Haşmet öğrendiği büyük sır karşısında ne yapacak? İşte Arız dizisi 28. Bölüm fragmanı!

Haşmet İntikam Peşinde

Arıza dizisinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde Haşmet’in evine bir saldırı düzenlenmiş ve bunun ardından da Haşmet Burak’ı yakalaması için Mithat’tan yardım istemişti. Diğer yandan Burak ve Balaban içlerinde bir casus olduğunu düşünmeye başlar. Çünkü Ali Rıza her zaman kendilerinden bir adım öndedir.

Ali Rıza Babasına Ulaşır

Arıza-Tolga Sarıtaş

Bir başka gelişme olarak Melek Haşmet’e büyük sırrını açıklar ve onu karşısına alır. Bu büyük sır Haşmet’in ailesini katledenlerin Murat ve Burak olduğudur. Aslan ise Ali Rıza’nın babasının telefon sinyallerini takip eder ve bu sayede bir adres elde eder. Hemen adrese doğru hareket ederler ancak ulaştıklarında acı bir sürprizle karşı karşıya gelirler.

28. Bölüm Fragmanı

Yayınlanan Arıza dizisi 28. Bölüm fragmanında ise Ali Rıza babasını bulur ancak babası yaralıdır. Babasını oradan çıkarır. Ali Rıza yıllar sonra babası ile karşılaşır ama aynı zamanda kendi geçmişine dair de birçok gerçekle yüz yüze gelir. Bu hafta ayrıca gerçekleri öğrenen Haşmet Burak ve Balaban’dan intikamını almak isteyecek. Ve iki cephe arasındaki çatışmalar daha da sertleşecek. Haşmet’in intikam için planı nedir? Burak ve Balaban’dan hangisi ölecek? Çıkacak olan bu büyük savaştan Ali Rıza ve Haşmet sağ olarak kurtulabilecekler mi? Tüm bunlar ve daha fazlası ile Arıza yeni bölüm Pazar Show Tv’de.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz