Dedikodu Kazanı: İbrahim Tatlıses’in Kızına Saldırı, Demet Akalın’a “Varoş” Dediler, Hande Erçel’den Aşk İtirafı!

Aleyna

Dedikodu Kazanı

31 Mart 2021

Dedikodu Kazanı: İbrahim Tatlıses’in Kızına Saldırı, Demet Akalın’a “Varoş” Dediler, Hande Erçel’den Aşk İtirafı!

Dedikodu kazanı bugün de fokurdamaya başladı! Bakalım haftanın ortasına geldiğimiz Çarşamba gününde ünlülerimizin başına neler gelmiş? Hazırsanız magazin turu başlıyor!

1. İbrahim Tatlıses’in Kızı Dilan Çıtak Tatlıses’in Güzellik Merkezinde Saldırı!

Dilan Çıtak Tatlıses ve İbrahim Tatlıses

İbrahim Tatlıses’in 31 yaşındaki kızı Dilan Çıtak Tatlıses’e büyük şok! Dilan’ın Nişantaşı’nda bulunan güzellik merkezine müşteri olarak gelen 4 yabancı uyruklu kadın; işlem yaptırırken aniden çalışanlara ve Dilan Çıtak Tatlıses’e saldırmaya başladı! Güzellik merkezine polis çağıran Dilan, güvenlik mensuplarına olayı anlatırken; kendisini görütüleyen bir basın mensubunu da tehdit etmekten geri durmadı. Çok geçmiş olsun! Bu arada detaylar için:

2. Tiktok Fenomeninden Demet Akalın’a Hakaret: “Varoş, Cahil!”

Demet Akalın ve Özgür Balakar

Demet Akalın bu sefer Tiktok ve Tiktok fenomenleriyle kavgaya tutuştu! İlk olarak kızı Hira’nın 7 bin TL’lik hediye gönderdiği Özgür Balakar’a “Hırsız” muamalesi yapan güzel şarkıcı, sonrasında kendisini Twitter’dan eleştiren ve sosyal medya hesabını isteyen Tiktok fenomeni Ece Ronay’ın hesabını kapattırdığı iddia edildi. Hatta Ece Ronay, sonrasında Demet Akalın’a varoş ve cahil dedi! Bu arada detaylar için:

3. Hande Erçel İlk Kez Murat Akdoğan Hakkında Konuştu!

Hande Erçel ve Murat Akdoğan

Önceki haftalarca Murat Akdoğan ve Hande Erçel hakkında çıkan haberleri duymayan kalmamıştır! İkili arasındaki aşk iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Ancak bu iddiadan sonra ortaya yeni bir söylenti atılarak çiftimizin ayrıldığı konuşuldu. Bugün ise Hande Erçel, Murat Akdoğan hakkında ilk defa konuştu; “Benim ağzımdan bir şey duymadan yazmayın. Bunun üzerine daha fazla konuşmayacağım” Bu arada detaylar için:

4. Berfu Yenenler’in Hamilelik Kiloları Nereye Gitti?

berfu yenenler ve eser yenenler

Önceki günlerde ikinci çocuğunu dünyaya getiren Berfu Yenenler, bugün Instagram’dan “Doğum öncesi ve doğum sonrası” reels videosunu “Gerçek bir hayat hikayesi” notuyla paylaştı. Güzel fenomenin doğumdan birkaç gün sonra oldukça fit ve zayıf olması takipçilerinin dikkatinden kaçmadı! Mete’yi sen mi doğurdun gerçekten? Bu arada detaylar için:

5. Murat Ceylan Pınar Tartan’la İlişki Yaşamaya Başladı!

Murat Ceylan

Survivor’ın yakışıklı sunucusu Murat Ceylan’ın tescilli güzel Pınar Tartan ile aşk yaşamaya başladığı ortaya çıktı! Bir süredir birlikte olan çiçeği burnunda çiftimiz; Dominik – İstanbul arasında ilişki yaşamaya çalışıyor. Hatta Murat Ceylan, sevgilisiyle bir fotoğrafını başucuna koymuş. Çok romantik çocuk bu Murat. Hayırlı olsun!

Benzer Haberler

Reyhan 1 Nisan 2021

Şok şok şok😱😱🤯

Yorum Yaz