Hadsiz Olmaya Devam! Dergi Sayesinde Hollywood’a Giden Neslihan Atagül Şimdi de Kendi Dergisi İçin Çalışıyor

Aleyna

Haberler

8 Nisan 2021

Hadsiz Olmaya Devam! Dergi Sayesinde Hollywood’a Giden Neslihan Atagül Şimdi de Kendi Dergisi İçin Çalışıyor

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, başrol oynadığı “Sefirin Kızı”ndan ayrıldı ama şansı dergilerden açıldı. Pek çok dergiye kapak olan Atagül, şimdi de kendi dergisini hazırlıyor.

Neslihan Atagül

Başarılı oyuncu Neslihan Atagül, sevilen dizi “Sefirin Kızı”yla başarısını tekrar ispatlamış ve televizyonun vazgeçilmez yıldızlarından olduğunu göstermişti. Ne yazık ki, yaşadığı ciddi sağlık problemleri nedeniyle ikinci sezonda diziden ayrılmak zorunda kaldı.

Özge Özpirinçci

“Geçirgen bağırsak sendromu” hastalığına yakalanan oyuncunun ağır bir diyet yapması ve yoğun tempodan uzak durması gerekiyordu. Bu hastalığa yakalanan bir başka meslektaşı Özge Özpirinçci’nin başına neler geldiğini hatırlarsak, yerinde bir karar aldığını görmüş oluruz. Diziye devam eden Özge Özpirinçci son sezonda hem duygusal hem de fiziksel olarak bitmişti!

Neyse ki, Neslihan Atagül “Sağlığım daha önemli” diyerek diziden affını istedi. O günden beri de onu daha sık görür olduk. Önceden sadece dizinin hayranları görüyordu, şimdi her yerde! Diziden ayrıldıktan sonra ünlü oyuncunun şansı dergilerden açıldı.

ABD’nin en çok satan dergilerinden HOLA’ya kapak olan ilk Türk olan Neslihan Atagül, bu sayede Hollywood’un da dikkatini çekti. Ünlü oyuncunun çekimleri bu senenin sonunda başlayacak bir filmde dünyaca ünlü yıldız Penelope Cruz’la oynayacağı konuşuluyor! Ama Neslihan Atagül şimdilik kendi işiyle ilgileniyor.

Hadsiz Olmaya Devam!

Neslihan Atagül

Malum, Neslihan Atagül karantina döneminde üretmeden duramayan isimlerdendi. Geçtiğimiz sene mayıs ayında bir dijital dergi çıkaracağını duyuran ünlü oyuncu, “Oturduğum eve, bedenime, sokağıma sığamadım. Dolup taştığım için bu adımı atmaya karar verdim” demişti. Online dergisinin ismi için de “sınırsız” demek olan hadsiz kelimesini seçmişti. Çünkü sınırlandırıldığını fark etmiş ve aslında ne kadar hadsiz olduğunu görmüştü!

Dergide sınırları aşanların öyküleri ve çektiği fotoğraflar başta olmak üzere “hadsiz” içerikler üreten Neslihan Atagül, yeni sayı için kolları sıvadı.

Ekip Sıkı Çalışıyor

Neslihan Atagül, diziden ayrıldığından beri düzenli olarak Hadsiz’i yayınlamaya devam ediyor. Yeni sayı hazırlıkları da bugün başlamış gibi görünüyor. Çekim mekanını düzenleyen ekibini paylaşan Neslihan Atagül, durumdan memnun görünüyor.

Belli ki, yeni sayı çok yakında. Takipte kalın!

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz