Müge Anlı’da “İşkenceci Gelin” Skandalında İkinci Perde Yeni Kanıtlar: Yaşlı Kadının Dışkısını Yüzüne Sürmüşler!

Aleyna

ATV

13 Nisan 2021

Müge Anlı’da “İşkenceci Gelin” Skandalında İkinci Perde Yeni Kanıtlar: Yaşlı Kadının Dışkısını Yüzüne Sürmüşler!

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı’nın programında geçtiğimiz haftadan beri 88 yaşındaki Fadime Arslan konusu işlenmeye devam ediyor. 88 yaşında hayatını kaybeden Fadime Arslan’ın aile içerisinden biri tarafından öldürüldüğü iddia ediliyor! Aynı evin içinde oldukça kalabalık yaşayan Arslan ailesinin büyük gelini kaynvalidesiyle aynı ismi taşıyor ve aynı zamanda da 88 yaşındaki kayınvalidesine akıl almaz işkenceler yapıyor.

Müge Anlı

İşkenceci Gelin Skandalı!

Bu görüntüleri çeken kişi ise büyük gelin Fadime Arslan’ın kendi gelini Fidan Arslan! Geçtiğimiz haftadan beri tüm Türkiye’nin gündemine oturan bu görüntüleri izlemeye yürek dayanmıyor. 88 yaşındaki hasta kadına her fırsatta şiddet uygulayan Fadime Arslan’ın yaşlı kadını öldürdüğü iddia ediliyor.

Müge Anlı Fadime Arslan Fidan Arslan

Görüntüleri çeken küçük gelin Fidan ise 88 yaşındaki kadının ölümünden sonra kayınvalidesi Fadime Arslan ve eşi ile tartıştıktan sonra “Ebeyi sen öldürdün!” suçlamasıyla karşı karşıya kalınca; Fadime Arslan’ın kayınvalidesini dövdüğü görüntüleri bütün aileye yayıyor ve üstü kapalı bir şekile yaşlı kadını kayınvalidesi Fadime Arslan’ın öldürdüğünü iddia ediyor.

Müge Anlı Fadime Arslan

Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı!

Bu görüntülerin ortaya çıkmasından sonra, hayatını kaybeden yaşlı kadının diğer aile üyeleri Müge Anlı’nın programına katılarak; annelerinin ölümünün araştırılmasını istiyor. Olayın başından beri Fidan’ında masum olmadığını iddia eden Müge Anlı, her fırsatta Fidan’ı konuşturmaya çalışsa da Fidan’ın çelişkili ifadeleri herkesin kafasında soru işareti oluşturuyor.

Müge Anlı Fadime Arslan Fidan Arslan

Bizler, Fadime Arslan konusunun ilk gününden beri Fidan’ın bu olaya müdahale etmek yerine neden videoya çektiğini sorgularken; bugün ortaya çıkan görüntülerde Fidan’ında kayınvalidesi gibi yaşlı kadına eziyet ettiği ortaya çıktı! Görüntülerde Fadime Arslan ve Fidan Arslan’ın; yaşlı kadının altını değiştirirken kirli iç çamaşırını ya da dışkısını vücuduna sürdüğü görülüyor. Hatta Fidan Arslan’ın, kayınvalidesine “Suratına suratına sür!” diyerek bu şiddete ortak olduğuna da şahit oluyoruz! Ancak Fidan bu iddiaları kabul etmiyor.

Bakalım “işkenceci gelin” skandalında daha neler göreceğiz?

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz