İki Çocuğa Birden Yetişmek Kolay mı? Telefonuna Bile Bakamayan Berfu Yenenler’in Temposu Epey Yorucu

Aleyna

Haberler

15 Nisan 2021

İki Çocuğa Birden Yetişmek Kolay mı? Telefonuna Bile Bakamayan Berfu Yenenler’in Temposu Epey Yorucu

Geçtiğimiz ay ikinci çocukları Mete’yi kucaklarına alan Berfu ve Eser Yenenler çiftinin ev hayatları son günlerde epey yoğun olmaya başladı. E malum bir küçük çocukla beraer bir de yeni doğmuş bebek olunca gayet normal tabi. Hal böyle olunca ünlü çiftimizi tatlı bir telaş ve yorgunluk kaplamış durumda. İşte Berfu Yenenler’in yoğunluğunu özetleyen sosyal medya paylaşımı!

Telefona Bile Bakamıyorum!

Berfu Yenenler

Berfu Yeneler bugün paylaştığı bir story’de saat öğlen olmasına rağmen takipçilerine anca günaydın diyebilmiş durumda. Günlük yoğunluğundan ve koşturmacasından telefonuna bile daha yeni bakabildiğini söyleyen Berfu Yenenler miniklerin nasıl da zamanını kapladıklarını özetliyor paylaşımıyla. Gerçi bundan hiçbir şekilde pişman olmayan Berfu Yenenler hem Kuzey’in hem de Mete bebeğin bol bol sevimli anlarını sosyal medya hesabından paylaşmaya devam ediyor. Ayrıca story’de gördüğümüz Kuzey’in okul gününe de ayrıca şaşırdık doğrusu. Minik Kuzey okullu mu oluyor?

Çok Güzelsiniz Ne Güzelsiniz

Berfu Yenenler sosyal medya hesabından Mete ve Kuzey’le ilgili hemen her gün sıcacık paylaşımlar yapıyor. Ve işte o paylaşımlardan birisi de Mete ve Kuzey’in yan yana oldukları bu fotoğraf ve video. Minik abinin kardeşinin yanına yatması, adeta ona zarar vermekten korka korka sarılması gerçekten çok şirin. Videoda ise gülerek kardeşine koşması ayrı bir sevecen ayrı bir ciciş. Hal böyle olunca gün boyu bu sevimli ikilinin peşinden koşmak da onlar için yorulmak da Berfu ve Eser çiftini bu sevgiden vazgeçiremez.

Eser de Mete İle Kaynaşıyor

Tabi evin kalabalıklaşmasının ardından hayatı tek yoğunlaşan Berfu Yenenler değil elbette. Hazır Kuzey’den pratikli olan Eser Yenenler de bu konuda her daim iş başında. Genç annenin bugün yayınladığı story’de baba oğul birbirlerine kaynaşmaya çalışıyorlardı örneğin. Ne diyelim her ikisine de dünyanın en güzel ve bir yandan da en zor işi olan ebeveynlikte başarılar diliyoruz.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz