Kerimcan Durmaz Kavgasında Kılıçlar Çekildi! Erkan Petekkaya ve Acun Ilıcalı’dan Art Arda Şok Eden Açıklamalar

Aleyna

Haberler

7 Haziran 2021

Kerimcan Durmaz Kavgasında Kılıçlar Çekildi! Erkan Petekkaya ve Acun Ilıcalı’dan Art Arda Şok Eden Açıklamalar

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya’nın TV8’in sahibi Acun Ilıcalı hakkında söylediği ağır sözlerin yankıları devam ediyor. Dün “Survivor”da konu hakkında koşan Ilıcalı’ya, bugün Petekkaya’dan bir yanıt daha geldi!

Erkan Petekkaya

Başarılı oyuncu Erkan Petekkaya, bu sezon TV8’de yayınlanan “Kırmızı Oda” dizisinde oynuyor. Konuk oyuncular üzerinden dönen dizinin en uzun süreli misafiri muhtemelen Erkan Petekkaya olacak! Genelde 12 bölüm rol alıp ayrılan oyuncuların aksine, Erkan Petekkaya aylardır Sadi karakteriyle izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Ama birkaç gün önce bu misafirliği sonlandırma ihtimali olan bir gelişme yaşandı! Kerimcan Durmaz’ın ödül alması ve bu anların TV8’de yayınlanması, Erkan Petekkaya’yı çıldırttı. Ama Kerimcan Durmaz’dan çok TV8’in sahibi Acun Ilıcalı’yı hedef aldı!

Neredeyse küfre varan bu sözlere Acun Ilıcalı’nın ne diyeceği merakla bekleniyordu. Erkan Petekkaya’nın Kırmızı Oda”ya artık veda edeceğine kesin gözüyle bakılıyordu. Ama bambaşka bir tepki geldi!

“Bizde dizi yapan adam…”

Acun Ilıcalı, dün gece “Survivor”da gündemi sarsan açıklamalar yaptı. Aleyna Kalaycıoğlu’nun annesinin yaptığı paylaşımdan bahseden ve “Sen mi yarışmacısın, annen mi? Ben anlayamadım!” diyen ünlü televizyoncu, Erkan Petekkaya’yı da ismini vermeden andı: “İki gün evvel, bizde dizi yapan adam bana küfretti. Gülüp geçiyorum böyle şeylere!” Ama Erkan Petekkaya durmadı. Paylaşımını silse de sözlerinin hala arkasında olduğunu söylüyor!

“Acun’dan değil…”

Erkan petekkaya

Erkan Petekkaya pişman olup paylaşımını silse de tekrar açıklama yaptı ve sözlerinin arkasında olduğunu söyledi. Muhtemelen sosyal medyada kendisine destek verenlerin de olduğunu gördüğü için bu yola gitti! Daha sonra TV100’e açıklama yaptı ve fazla ileri gittiğini söyledi: “Daha düzgün anlatabilirdim. Bu olmaz, çocuklarımız var. Türk Hava Yolları’nın tuvaletinde mastürbasyon yapmış bir adam bu. Hiçbir görevli bu olayın peşine düşmedi. Daha sonra karşımıza şarkıcı olarak çıktı. Elbette cinsel tercihine saygımız var.

Erkan Petekkaya

Haklıyken haksız duruma düştüğünü söyleyen ünlü oyuncu, “Bu Acun’un suçu. Kanala laf ediyorum ama kanal Acun’un adıyla özdeşleştiği için laf ona gidiyor. Bir kez daha söylüyorum; bu konuda söylediklerim doğrudur ve arkasındayım ancak ifadelerimde biraz fazla ileri gitmişim. Acun’dan değil ama insanlardan özür dilerim.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz