Ada Garip Olayların Ortasına Düşüyor: Siz Benden Ajanlık Yapmamı İstiyorsunuz! Baht Oyunu 3. Bölüm Fragmanı

Aleyna

Haberler

23 Haziran 2021

Ada Garip Olayların Ortasına Düşüyor: Siz Benden Ajanlık Yapmamı İstiyorsunuz! Baht Oyunu 3. Bölüm Fragmanı

Kanal D’nin yeni dizisi Baht Oyunu, 3. bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. İlk 2 bölümü beğenilen dizinin 3. bölümünde işler iyice karışıyor.

Baht Oyunu, ilk aşkı ile evlenmezse hayatının bir daha hiç yolunda gitmeyeceğini düşünürken, ilk aşık olduğu kişi tarafından hayal kırıklığına uğratılan Ada’nın hikayesini konu alıyor. Biraz şaşkın, fakat temiz kalpli bir karakter olan Ada, üniversite yıllarında aynı okulda okuduğu Rüzgar ile formaliteden bir evlilik yapmış, böylece ona olan aşkını taçlandırmıştır. Ancak Rüzgar oturma iznini alınca işin rengi değişir ve Ada’nın büyük aşkı, en büyük hayal kırıklığı olur.

blank

İşte tam o sırada Bora Ada’nın hayatına dokunur ve olanlar olur. Ada bu sefer mutluluğu bulabilecek midir yoksa bu aşk diğerinden daha büyük bir hayal kırıklığı mı olacaktır?

2. Bölümde Neler Yaşandı?

blank

Ada elindeki videonun tamamını Bora’ya teslim etmeden önce onunla bir anlaşma yapar. Bu anlaşmayla şirkette kalışını garantileyen Ada, Bora’nın asistanı olarak görev yapmaya başlar. Ancak bu iş onun tahmin ettiğinden daha zordur. Ada, Bora’nın 27. assistanıdır ve bu yüzden 27 lakabını alır. Şirkette herkes Ada’nın Bora’nın asistanlığını yapmaya ne kadar zaman kanatlanabileceği üzerine iddiaya girerken Rüzgar da Ada’nın varlığını tehdit olarak görüp, onu uzaklaştırmaya çalışır.

blank

Bu arada Ada, Bora ile arasını iyi tutmak için elinden geleni yapar ve Tuğçe de en zorlu rakibi Ada’yı daha yakından tanımak için araştırmalara başlar. Bu esnada video skandalını toparlayabilmek için Bora’nın eline bir fırsat geçer. Bora, gideceği çok önemli yemeğe karşı tarafın eşi ile birlikte geleceğini duyunca Tuğçe ile gitmeye karar verir. Ancak Ada yine boş durmaz ve o yemekte Bora’nın yanında yer almayı başarır.

3. Bölümde İzleyenleri Neler Bekliyor?

Tuğçe bir yandan Ada’ya yakın davranmaya çalışırken diğer yandan da Bora ile ilgili herşeyi kendisine bildirmesini ister. Tam bir ajan olarak görevlendirilern Ada bu görevi yerine getirebilecek midir? Ada ile Rüzgar arasındaki yakın irtibatlar Bora’nın gözünden kaçmaz. Bora’nın gözü Ada’nın, Ada’nın gözü de Bora’nın üzerindedir.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz