İşin Aslı Bambaşkaymış! Pınar Altuğ 31 Milyonluk Tekneyle İlgili Öyle Bir Açıklama Yaptı ki

Aleyna

Haberler

1 Temmuz 2021

İşin Aslı Bambaşkaymış! Pınar Altuğ 31 Milyonluk Tekneyle İlgili Öyle Bir Açıklama Yaptı ki

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, yaz gelince yine tekne haberleriyle gündeme bomba gibi düştü. Ama teknesini yenilediği haberlerine sert bir çıkışla cevap verince ortalık karıştı!

Pınar Altuğ

Ünlü oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ, tatil haberleriyle gündemden düşmüyor. Eşi Yağmur Atacan ve kızı Su ile birlikte gezmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi çok seven Pınar Altuğ, bir süredir karavan tatiline merak saldı. Bütün kış ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte gözden uzak köşelerde karavan tatili yapan ünlü isim, yaz gelince de meşhur teknesine geri döndü. Tam bir deniz tutkunu olan Yağmur Atacan ve Pınar Altuğ çifti, yıllar önce aldıkları tekneleriyle her yaz gündeme oturmayı başarıyor. Tatilde teknelerinde ağırladıkları konuklar kadar teknelerinin güzelliği de dillere destan!

Pınar Altuğ bir dönem “tekne giydirme” işi yapacak kadar dekorasyon olayını ileri götürdü. Tekne tekstilini bir işe dönüştüren Pınar Altuğ, başarıyla yürüttüğü tasarım mağazasında tekneler için hazırladıklarına da yer verdi. Bu işe başlamasını ise şöyle anlatıyor: “İhtiyaçtan doğmuş bir iş. Tekne aldığımızda zevkime göre bir şey bulamadım. Tekstil işi yapan bir arkadaşım yardımcı olunca çizimleri ben yaptım ve o yaz tekneye gelen herkes ‘Ne güzel olmuş, bize de yapsana!’ dedi.” İşi iyice ilerleten Pınar Altuğ’un sonunda daha büyük bir tekne de aldığı konuşulmaya başlandı.

“Haber yapmadan önce…”

Pınar Altuğ story

Ünlü isim, Takvim’de yayınlanan tatil fotoğrafları ve “31 milyonluk yeni tekne” haberleri yüzünden kötü bir güne uyandı. Araştırmadan haber yapan muhabirlere tepki gösteren Pınar Altuğ, “Sevgili basın mensubu arkadaşlarım, her sorunuzu her zaman cevaplarken bu tür bir haber yapmadan önce de arasaydınız, arkadaşımın teknesinde misafir olduğumu öğrenebilir, böylece beni mahcup edecek bu haberi yapmamış olurdunuz” sözleriyle sitem etti.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz