Tövbe Estağfurullah Seda Sayan’a Bir Şeyler Oldu: Kadırgalı Elon Musk’tan Sonra Bir Yıldızla Daha Aynı Haberde!

Aleyna

Haberler

28 Temmuz 2021

Tövbe Estağfurullah Seda Sayan’a Bir Şeyler Oldu: Kadırgalı Elon Musk’tan Sonra Bir Yıldızla Daha Aynı Haberde!

Sabahların Sultanı lakaplı Seda Sayan, her ne kadar son dönemlerde Demet Akalın’la yaşadığı polemik ile gündeme gelse de bir takım başarılara da imza attı. Ünlü şarkıcının adı Elon Musk’tan sonra bir dünya starıyla daha aynı haberde anıldı.

Demet Akalın Seda Sayan Kavgası Bir Hayli Konuşuldu

Geçtiğimiz aylarda Demet Akalın ve Seda Sayan arasında büyük bir kavga çıkmış, karşılıklı restleşmelerden sonra ikili arasındaki ipler tamamen kopmuştu. Demet Akalın ve Alişan’ın birlikte sunduğu Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının final günü, Seda Sayan yeni sezon için kanalla anlaşmış, bunu Demet Akalın’a bildirince ise kıyamet kopmuştu. Demet Akalın Seda ablasını sosyal medyadan silmiş ve engellemişti.

Bunun üzerine Seda Sayan sosyal medya hesabında bir video paylaşarak Demet Akalın’a “Kanal ile yapılan anlaşmanız bitmiş. 1 hafta önce sorduğumda sorun yok anlaşabilirsin mesajın elimde duruyor. Komik olmayın, sizi kovmadılar anlaşmanız bitti .” sözleriyle seslenmişti. Ben kimsenin ekmeğiyle oynamam diyen Kadırgalı’ya Demet Akalın’dan cevap gecikmedi.

blank

Demet Akalın sosyal medya hesabında yaptığı bir paylaşımla Seda Sayan’a “Seni sever sayarız! 21 Mayıs 17.33’te ‘Sakın inanmayın böyle abuk subuk haberlere. Ben canlı yayın yapamam çocuklar’ diye mesaj attın, ben de ‘Sıkıntı yok’ dedim. Cuma günü program bitişi ‘Ben başlıyorum’ diye biz sormadan mesaj attın. Bizim yakıştıramadığımız ekiple ağlarken bu mesaj. Cenaze evine davulla gidilmez! Sen bunu daha iyi bilirsin, profesyonellikte her şey olur. Bu son açıklamam ama bir daha beni senle yanak yanağa göremezler. Bilgine!” şeklinde cevap verdi.

blank

Bu kavganın ardından Seda Sayan yeni sezon için Star Tv ile sözleşme imzalarken, Demet Akalın da Gelinim Mutfakta’ya transfer oldu. Kariyer defterine bir çentik daha atan Seda Sayan, aynı dönemde yapılan bir anket sonucuna göre Elon Musk ile aynı listede yer aldı.

Dünya Starları ile Anılmaya Doyamadı

15-30 yaş arası 8 bin 196 gence kimi örnek aldıkları soruldu. Verilen cevaplara göre düzenlenen listenin başında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ikinci sırada Elon Musk, daha alt sıralarda ise Seda Sayan yer aldı. Gururdan göğsü kabaran ünlü sunucu o listeyi sosyal medya hesabında paylaştı.

blank

Seda Sayan bugün ise başka bir dünya starıyla aynı haberde yer aldı. Hailey Bieber ve Gülşen’in pişti oluşuyla ilgili ankette, elbisenin en çok Gülşen’e yakıştığı şeklinde oy kullanan Seda Sayan, Hailey Bieber ile aynı haberi paylaştı. Bakalım gelecek günlerde Kadırgalı’nın adı kimlerle anılacak.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz