Sanki Ocak Değil de Temmuz Ayındayız! Özge Özpirinçci’ye Mevsimler Bile Engel Olamıyor!

Aleyna

Haberler

9 Ocak 2021

Sanki Ocak Değil de Temmuz Ayındayız! Özge Özpirinçci’ye Mevsimler Bile Engel Olamıyor!

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci ve sevgilisi Burak Yamantürk, Bodrum’a bir döndü pir döndü! Sevgililer, dün yaptıkları deniz sefasından videolar paylaştı.

Burak Yamantürk ve Özge Özpirinçci

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci ve sevgilisi Burak Yamantürk tam beş yıldır beraber! Ünlü çift yıllardır hiçbir sansasyona bulaşmadan mutlu mesut bir şekilde aşklarını yaşıyor.

Özge Özpirinçci’yi kariyerinin zirvesine çıkartan “Kadın” dizisi tam 3 sezon sürdü. Ünlü oyuncu sezon arasında yine setten sette koşarak sinema filmlerinde rol aldı. Tüm bu çabalarının karşılığını ödüllerle ve seyircilerin beğenisiyle alsa da Özpirinçci’nin büyük bir kaybı da oldu!

“Kadın” dizisi 2020’nin şubat ayında bitince sevgililer yoğun günlerin acısını çıkarmaya karar verdi ve hemen İstanbul’u terk etti! Ortak tutkuları olan doğaya sığınan çift, aylarca Marmaris’te vakit geçirdi.

Netflix Hüsranı Yaşadılar!

İkili İstanbul’a dostları Birkan Sokullu ile başrol oynayacakları Netflix orijinal dizisi “Şimdiki Aklım Olsaydı” için döndü. Ama onları kötü bir sürpriz bekliyordu. RTÜK ve Netflix arasındaki anlaşmazlık yüzünden dizi sete çıktığı gün iptal edildi! RTÜK’ün karşı çıkma sebebinin dizideki eşcinsel bir karakterle ilgili olduğu söyleniyor. Netflix’in gemileri yakma sebebi ise bilinmiyor!

Yine Ege’ye Sığındılar!

Burak Yamantürk ve Özge Özpirinçci

Hal böyle olunca, Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk bu hayal kırıklığının etkisini yine Ege’de atmaya karar verdi. İstanbul’dan tekrar ayrılan çift, aylardır Bodrum’da yaşıyor. Sadece işleri için İstanbul’a geliyorlar. Karşılaştıkları muhabirlere sık sık “Huzur Ege’de” açıklaması yapan çift, şu görüntülere bakınca epey haklı görünüyor!

Şu manzarayı görebilmek için tatile çıkmaya değil evden çıkıp biraz yürümeye ihtiyacınız olduğunu düşünün. Ne güzel bir hayat?

Ocak Ayında Deniz Sefası!

Özge Özpirinçci

Son günlerde mevsim normallerinin üstüne çıkan hava sıcaklıkları malum. Bu durum herhalde Bodrum’u da etkiledi. Çünkü Özge Özpirinçci yine sınır tanımadı ve ocak ayında denize girdi!

Deniz sefasından video ve fotoğraflar paylaşan çift, takipçilerini de huzuru Ege’de aramaya teşvik ediyor galiba!

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz