Aldığı Ödül Bile Başına Dert Oldu! Masumlar Apartmanı Setinde Merve Dizdar Gerginliği Devam Ediyor

Aleyna

Haberler

7 Mayıs 2021

Aldığı Ödül Bile Başına Dert Oldu! Masumlar Apartmanı Setinde Merve Dizdar Gerginliği Devam Ediyor

Sevilen dizi “Masumlar Apartmanı”nın setinde Merve Dizdar gerginliği (!) bitmiyor. Bu kez de aldığı ödüller ve oynadığı Gülben’in başına gelenler dert oldu!

Masumlar Apartmanı

TRT 1’in ilgiyle izlenen dizisi “Masumlar Apartmanı”, sonunda izleyicilerinin yüzünü bir parça güldürmeyi başardı. Psikolojik hastalıklarla boğuşan bir aileyi anlatan dizi, sıra dışı senaryosu ve güçlü oyunculuklarıyla çok beğenilmişti. Neredeyse ilk bölümünden beri rating listesinin zirvesinden inmeyen dizi, son dönemde kendini tekrar etmeye başladı. Bu da anında izlenme oranlarına yansıdı! Tahtını zaman zaman “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”a kaptırıp geri alan dizi, son bölümlerde nihayet gözyaşını azaltıp biraz mutluluk verdi.

Merve Dizdar

Mutluluğun en büyük kaynağı da yüzü bir türlü gülmeyen Gülben karakteriydi. Sevilmemekten korkan ve travmalarla boğuşan Gülben nihayet sevdiği adamla bir araya geldi. Merve Dizdar da Gülben’in bunalımlarında olduğu kadar, sevincinde de döktürünce seyirci ona bayıldı. Ama sette bu duruma sinirlenen de var!

“Kaybettiğin kadına dön bak istedim”

Merve Dizdar Esra Ruşan

Dizinin sevilen oyuncuları Merve Dizdar ve Esra Ruşan, sevilen dizi “Vatanım Sensin”de de birlikte oynadılar ve çok yakınlar. Bu dizide de denk gelince, Esra Ruşan da espriye doymayınca, setten sürekli eğlenceli görüntüler gelmeye başladı. Özellikle, bu diziyle yıldızlaşan Merve Dizdar’a yapılan kıskançlık göndermeleri çok ilgi çekti.

Esra Ruşan kıskançlığa biraz ara vermişti. Ama dizide de ödüllerde de tekrar parlayan Merve Dizdar, arkadaşını çileden (!) çıkardı.

Merve Dizdar Esra Ruşan Meriç Özkaya

Ödülü izlemekle yetinen Esra Ruşan, dizide de onu seven adamı Gülben’e kaptırınca sitemkar bir fotoğraf paylaştı.

Esra Ruşan Uğur Uzunel

İzleyiciler, “Bu diziyi çekerken ne kadar zorlanıyorlardır” diye düşünüyor. Ama baksanıza dizi ne kadar kasvetliyse, set o kadar eğlenceli. Ekip bu kadar iyi çalışmaya ve eğlenmeye devam ederse birkaç sezon daha “Masumlar Apartmanı” izlememiz garanti!

Benzer Haberler

Merve dizdar fanı 7 Mayıs 2021

Çok güzel bir haber olmuş Merve daha çok ödüller haketiyor

Yorum Yaz