Final Yapan Masumiyet’in Yıldızı Deniz Işın’dan İsyan: “Beni hayal kırıklığına uğrattılar…”

Aleyna

Haberler

22 Mayıs 2021

Final Yapan Masumiyet’in Yıldızı Deniz Işın’dan İsyan: “Beni hayal kırıklığına uğrattılar…”

Final yapan “Masumiyet” dizisinin yıldızlarından Deniz Işın, Instagram hesabından isyan etti. Rol arkadaşları Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan’a sitem eden oyuncu, hayal kırıklığına uğradığını söyledi.

Masumiyet

FOX’un büyük bir özenle hazırladığı ve çok güvendiği “Masumiyet” dizisi, geçtiğimiz şubat ayında başladı ve herkesin dikkatini çekti. Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır ve Hülya Avşar gibi güçlü başrol oyuncularına İlayda Alişan, Serkay Tütüncü ve Deniz Işın gibi genç yıldızların eşlik ettiği güçlü kadro da çok sevildi. Türkiye’nin en önemli sorunlarından biri olan kadına karşı şiddeti ele alan dizi, bir kadının adalet arayışını anlatma iddiasıyla yola çıktı. Ancak iş giderek polisiye bir hava kazandı ve olay “Kim dövdü?“ye vardı. Her dizide görülen klişeler ve aşk üçgenleri de esas hikayenin önüne geçmeye başladı. Bazı izleyiciler senaryoyu çok eleştirse de, asıl darbe ratingden geldi.

Masumiyet

Dizi sosyal medyada inanılmaz bir popülerliğe ulaşsa da, bir türlü istenen rating oranları gelmedi. Önce günü değişen dizi, daha sonra ani bir kararla bitirildi. “Masumiyet”, maalesef 13. bölümüyle ekrana veda edecek. Bu durum, bazen güçlü bir kadro ve hikayenin bile televizyonda ayakta kalamadığını gösteriyor!

Deniz Işın’dan İsyan

Deniz Işın

“Masumiyet” bitse de, dizide kurulan dostluklar devam edecek gibi görünüyor. Tüm ekip çok iyi anlaşsa da, genç kadronun arasında ayrı bir bağ var. Dizinin olay yaratan üçlüsü Serkay Tütüncü, İlayda Alişan ve Deniz Işın, gerçek hayatta çok iyi anlaşıyor. Set dışında da sık sık görüşen arkadaşlar, dün gece yine hep birlikteydi. Deniz Işın da fırsatını bulmuşken bazı konulara isyan etti.

Esprili paylaşımlarıyla bilinen Deniz Işın, Onedio’ya konuk olduğu programda yaşanan bir konudan bahsetti. “Bir şeylere tepki gösterme vakti” diyen oyuncu, “Herhalde videoda yaşıma 10 ekleyemediğimi düşünmemişsinizdir diye düşünüyorum. Çünkü Serkay ve İlayda düşünmüş. İnanamadım gerçekten onlara. Belki de o an yaşımı düşünmek istememişimdir” sözleriyle yine herkesi güldürdü.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz