Dedikodu Kazanı: Şeyma Subaşı’dan Meedo’ya Destek, Hande Erçel’den İtiraf, Seren Serengil İlgisini Belli Etti!

Aleyna

Dedikodu Kazanı

23 Mart 2021

Dedikodu Kazanı: Şeyma Subaşı’dan Meedo’ya Destek, Hande Erçel’den İtiraf, Seren Serengil İlgisini Belli Etti!

Dedikodu kazanına odun atmaya hazır olun! Bugün yine birbirinden ünlü isimlerin gıybetini yapacağız. Bakalım bugün ünlüler camiasında neler yaşanmış?

1. Şeyma Subaşı’dan Meedo’ya Tam Destek!

Şeyma Subaşı

Hırsızlık iddiasıyla sarsılan Şeyma Subaşı ve Meedo, zor günler geçiriyor! Sevgilisinin yanında olduğu göstermek isteyen Şeyma, Instagram hesabından Meedo’ya aşkını haykırdı; “Gerçek aşka inanıyorum. Bir ruh eşine sahip olduğunu hissetmek ve onu ‘evim’ diye çağırmak. Yara izlerini yok edebilen ve bunun yerine kalplerimizi neşeli anlarla doldurabilen sevginin gücüne inanıyorum. İşte bu yüzden aşka inanıyorum. Tek bir bakışın büyüsüne. Bu birinin yaşayabileceği en muhteşem duygu. Genç ve yaşlı sevgilim! (Genç olabilir ama yaşının çok ötesinde bilge. Çok olgun ama aynı zamanda komik ve enerji dolu. Gerçek bir erkek!) Seni çok seviyorum!” Bu arada detaylar için:

2. Yeşilçam Dizisinin Afişi Ortaya Çıktı!

Blu TV’nin yeni dizisi Yeşilçam’ın fragmanının ardından ilk afişi de görücüye çıktı! Çağatay Ulusoy’un başrolde olduğu yeni dizi şimdiden pek çok kişiyi heyecanlandırmayı başardı!

3. Seren Serengil Engin Akyürek Aşkı İfşa Oldu!

Seren Serengil

Söylemezsem Olmaz programının sivri dilli yorumcusu Seren Serengil, canlı yayında Engin Akyürek’i ne kadar beğendiğini itiraf etti; “Ben çok seviyorum Engin’i, çok beğeniyorum. Hiç kimseye benzemiyor. Kafede tek başına kitap okuyordu mesela, kimse yoktu yanında. O da ciddi ilişkiye gelemiyor, o da özgürlüğüne düşkün” Ne diyelim hayırlısı! Bu arada detaylar için:

4. Nilperi Şahinkaya’nın Seksi Günaydın Dansı Olay Oldu!

Nilperi Şahinkaya

Blu TV’de Kerem Bürsin’le Aynen Aynen isimli dizide başrol olarak yer alan Nilperi Şahinkaya, Instagram hesabından paylaştığı “günaydın” dansıyla yürekleri hoplattı! Bu arada detaylar için:

5. Hande Erçel’den Çocuk İtirafı!

Hande Erçel

Güzel oyuncu Hande Erçel, İbrahim Selim’in Youtube kanalına konuk oldu! Program henüz yayınlanmadı ama sosyal medyaya sızdırılan bazı kesitler bile olay olmaya yetti. İbrahim Selim’in “Çocuk istiyor musun?” sorusuna “Evet istiyorum. Umarım Mavi’ye benzer. Mavi bana benziyor!” şeklinde yanıt veren Hande Erçel, sosyal medyada olay oldu. Bu arada detaylar için:

6. Demet Akalın’dan Aleyna Tilki İtirafı!

Aleyna Tilki ve Demet Akalın

Demet Akalın ve Aleyna Tilki atışmasını duymayan kalmamıştır! Instagram’dan takipleri çekmeye kadar giden bu atışmaya son noktayı Demet Akalın koydu! Bugün bir alışveriş merkezinde kameralara yakalanan Demet Akalın, Aleyna Tilki için; “Ben Aleyna’yı yine seviyorum. Gördüğüm yerde yine öper, kucaklarım ama böyle iddiaları kelimeler kullanmasın!” dedi.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz